Mit navn er Lene Gandrup Skovgaard.

Jeg bor på en lille, hyggelig ejendom lige udenfor Grædstrup med langt til nærmeste nabo.

Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet i en børnehave i 8 år. I 2016 tog jeg uddannelsen som rideterapeut, og er nu startet op hos mig selv i de skønneste omgivelser.

På gården har vi heste/ponyer i mange størrelser, søde og rolige. De kan bære både børn og voksne (dog max. 100 kg). Der er også mange andre dyr - Hunde, katte, høns, kanin, chinchillaer, geder og ænder. Dyrene bruges fx til dyreterapi.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg tilbyder rideterapi til børn og voksne, med f.eks. stress, angst, depression, spiseforstyrrelser, autisme, ADHD, lavt selvværd, manglende sociale kompetencer eller personer, der har været udsat for mobning eller dem som er i sorg.

Derudover er der mulighed for rideundervisning. Både for nybegyndere og let øvede - Børn og voksne. Vi har søde, stabile rideheste, og jeg har mere end 12 års erfaring i undervisning, dels på rideskole og hos mig selv. Desuden afholder vi også små ridestævner og ridelejr på et plan, hvor alle kan være med. Under "Om rideterapi" kan du se alle vores heste.

 

Jeg kan også tilbyde meditation til voksne og store børn - Individuelt eller i grupper.

Til børn med særlige behov kan jeg tilbyde dyreterapi, hvor de kan finde ro til krop og sjæl. Her kommer de helt tæt på dyrene og kan fx kæle med en kanin, fodre dyrene osv.

Har man selv hest og ønsker at få bedre kontakt med den, kan vi hos mig arbejde med gode kontakt øvelser. En skøn og afslappende dag, som er ren forkælelse for både hest og menneske.

Bondegårdsbesøg for hele familien!

Det er også muligt, at besøge vores hyggelige lille bondegård - Et stort hit for alle!

"En rolig og tryg atmosfære uden en masse forstyrrelse. Her kan store og små få ro og balance i krop og sjæl."